Reklam

Reklam

En iyi 5 Antivirüs programı

Bilgisayarlarımızın güvenliği için en gerekli şey antivirüsdür.Gerek hesap gerek dosyalarınız için bir numaralı korumacı olan antivürüsler bilgisayarlarınızı %95'e kadar koruyabilir.

Bizde sizin için 2015'in en iyi 5 antivirüs programını sıraladık.

5. AVG AntiVirus

AVG AntiVirus
Herkesin bildiği bir program olan AVG AntiVirus listemizin 5. sırasında yer almaktadır. Kullanıcılara basit ve detaylı bir arayüz sunan AVG 1990 yılının Ekim ayında çıkış yapmıştır.

Fiyatı: 35,99$ yani Türk Lirasına çevirirsek 96 TL yapmaktadır.






4.  F-Secure AntiVirus

AntiVirus

Alman yazılımcılar tarafından geliştirilen F-Secure AntiVirus listemizin 4. sırasında yer almaktadır. Genellikle Kredi kartı, internet bankacılığı güvenliği için kullanılmakadır. F-Secure 1994 yılının Aralık ayında çıkış yapmıştır.

Fiyatı: 20£ yani 57 Türk Lirası yapmaktadır.





3.  Norton AntiVirus


AntiVirus

Bu AntiVirus programınıda kulaktan kulağa kesinlikle duymuşunuzdur. Büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Norton akıllı bir sisteme sahipdir. Eğer siz Youtube'de video izlerken kendisini pasif hale alarak sistemin yavaşlamasını engeller.Norton 1991 yılında Eylül ayında çıkış yapmıştır.







2.  Kaspersky AntiVirus

AntiVirus


Güvenlik bakımından en geniş virüs ve sky tanımlama veritabanına sahip olan Kaspersky en pahalı  antivirüs programı olarak bilinir. (Fiyatı: 60 Dolar) tabii ki içinde 3 tane lisans olunca bu para buna verilir mi? düşüncesi yok oluyor.







1.  Bitdefender AntiVirus

AntiVirus


Listemizin baş sırasında yer alan Bitdefender sistemi yavaşlatmadan korumaktadır. Bu koruma oldukça güçlü olduğu için rakiplerine oldukça fark vardır. Ucuz bir premium satışı (67$ bu koruma için değer) olarak bilgisayarınızı gayet güvenli bir şekilde koruyabilirsiniz.








Sizlere 2015 yılının en iyi 5 AntiVirus programlarını listeledik. Bir diğer teknoloji haberinde görüşmek üzere... 
Geri
Bir önceki konuyu görmek için tıkla.
asda